Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

Ce înseamnă Shuffle, cele 100 de profiluri sau selecția zilei?

Principiul este foarte simplu.

„Selecția zilei”, „cele 100 de profiluri” din aplicații și din versiunea pentru mobil a site-ului, „Shuffle” (din versiunea pentru desktop a site-ului) sunt funcționalități care îți arată 100 de profiluri de persoane singure pe zi, bazându-se pe un anumit număr de criterii cum ar fi vârsta, preferințele, localizarea.

Scopul acestor selecții de profiluri este ca acestea din urmă să fie surprinzătoare, niciodată identice și, așadar, gândite pentru a-ți spori șansele de a-ți găsi perla cea rară.

*În versiunea pentru mobil a site-ului și în aplicații, dacă selectezi inima sau deplasezi degetul pe un profil către dreapta (glisezi!) în „Selecția zilei”, profilul va fi adăugat automat printre cele pe care le apreciezi. Invers, dacă alte persoane singure îți descoperă profilul datorită „Selecției zilei” și te selectează, le vei putea vedea profilul în „ei/ele mi-au trimis aprecieri”.
*Pe calculator, dacă faci clic pe inimă, profilul va fi adăugat automat printre cele pe care le apreciezi. Invers, dacă alte persoane singure îți descoperă profilul datorită funcției Shuffle și fac clic pe inimă, le vei putea vedea profilul în „ei/ele mi-au trimis aprecieri”.

Dacă ați făcut clic reciproc pe inimă sau ați glisat pe profil către dreapta, contați pe noi să vă informăm în „Mesaje” dacă aveți „O atracție reciprocă”. În acest caz, sunt și mai multe șanse de a continua cu o conversație, apoi cu o întâlnire, apoi… 😉

Această funcționalitate specifică vine în completarea propriilor tale căutări. Obiectivul ei este de a-ți prezenta profiluri pe care probabil nu le-ai fi remarcat sau identificat.

Este un alt mod de a întâlni persoane și de a avea, poate, o surpriză plăcută. Celelalte funcționalități de căutare rămân, desigur, disponibile dacă ai criterii precise privind întâlnirile.

Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Pentru a obține un răspuns la întrebarea ta, te invităm să contactezi Serviciul Clienți.