Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

Cine este Lara și la ce folosește?

Cine nu o cunoaște pe Lara?

Lara este un robot de chat – robot care conversează – care îți oferă ajutor și consiliere pe parcursul experienței tale. Ea te poate ajuta în mai multe privințe:

*Căutarea de profiluri: descrie în câteva cuvinte persoana ideală, iar Lara îți va propune un profil relevant selectat special pentru tine.
*Îmbunătățirea profilului tău: Lara îți va putea oferi cele mai bune sfaturi pentru a te ajuta să-ți optimizezi fotografia, descrierea sau alte elemente ale profilului tău.
*Trimiterea unui prim mesaj: întotdeauna este greu să spargi gheața. Lara are sfaturi pentru a te ajuta să-ți găsești cuvintele potrivite și să începi activitatea.
*Reușita întâlnirilor tale: nu ezita să-i ceri Larei sfaturi pentru primele întâlniri: unde să mergi, ce să porți, ce greșeli să eviți… Lara cunoaște toate trucurile pentru a te ajuta să ai întâlniri reușite, chiar și în viața reală!

Lara este disponibilă pe mobil, iOS sau Android prin intermediul butonului Consilier, precum și în versiunea pentru desktop a site-ului, în bula din dreapta jos.

Întâlniri plăcute!

Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Pentru a obține un răspuns la întrebarea ta, te invităm să contactezi Serviciul Clienți.