Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

Cum definesc zona geografică a căutărilor mele?

O întrebare, trei posibilități, în funcție de dispozitivele pe care le folosești. 😉

*Pentru versiunea pentru mobil a site-ului, în secțiunea „Căutare”, apasă pe „Modific căutarea”. În partea „Localizarea sa”, poți defini punctul central al căutării tale (oraș sau cod poștal, în Franța sau în străinătate). Poți apoi să mărești sau să micșorezi distanța de căutare din acest punct deplasând cursorul „Distanță” (între 5 și 100 km).

*În aplicații, când efectuezi o căutare după criterii, poți defini punctul central al căutării tale (oraș sau cod poștal, în Franța sau în străinătate). Poți apoi să mărești sau să micșorezi distanța de căutare din acest punct deplasând cursorul „Distanță” (între 5 și 100 km). Bine de știut: această modificare nu este disponibilă dacă utilizezi funcționalitatea „În apropiere de mine”.

*Din versiunea pentru desktop a site-ului, în secțiunea „Căutare”, fă clic pe „Mai multe criterii” (dreapta sus). În fila Criterii principale, poți defini punctul central al căutării tale (oraș sau cod poștal, în Franța sau în străinătate). Poți apoi să mărești sau să micșorezi distanța de căutare din acest punct deplasând cursorul „Distanță” (între 5 și 500 km). NB: distanța implicită în această secțiune este de 50 km.

Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Pentru a obține un răspuns la întrebarea ta, te invităm să contactezi Serviciul Clienți.