Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

În cadrul căror servicii este vizibil profilul meu?

Profilul tău creat pe Meetic este vizibil utilizatorilor înregistrați pe Meetic și pe site-urile locale destinate persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani (sub mărcile Ourtime, DisonsDemain sau Zweisam, în funcție de țară). Acest lucru permite, de exemplu, unui utilizator care locuiește aproape de graniță să întâlnească un utilizator sau o utilizatoare a site-ului local al aceluiași serviciu în țara vecină.

Pentru a-ți crește la maximum șansele de a avea întâlniri, profilul tău creat pe Meetic, în cazul în care ți-ai exprimat acordul în această privință, este vizibil și persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani înregistrate pentru serviciile de întâlniri generale identificate aici sub denumirea „Our European dating brands”. Aceste servicii sunt identice ca mod de funcționare și utilizează aceeași platformă centralizată găzduită în Franța.

Dacă acest lucru ți se aplică, dar nu mai dorești ca profilul tău să apară persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani înregistrate pe aceste site-uri generale, este suficient să debifezi caseta corespunzătoare în secțiunea Contul meu: „Crește-ți la maximum șansele de a avea întâlniri fiind vizibil pentru membrii serviciilor noastre generale destinate persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani”. Te rugăm să reții că este posibil ca profilurile persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani înregistrate în cadrul acestor servicii generale să-ți fie propuse în cazul în care setările contului lor permit acest lucru.

Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Pentru a obține un răspuns la întrebarea ta, te invităm să contactezi Serviciul Clienți.