Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

Recurge Meetic la profilare și la luarea de decizii individuale automată?

Luarea de decizii individuale automată și profilarea reprezintă funcționalități invizibile pe care se axează serviciile pe care le cunoști și care îți plac.

Ele ne permit să ne îmbunătățim serviciile și, fără ele, nu am putea să-ți propunem profiluri interesante. Utilizăm aceste funcționalități din motivele următoare:

1. Pentru a te ajuta să intri în legătură cu alți utilizatori.

Noi utilizăm informațiile pe care tu ni le furnizezi (de exemplu gen și vârstă), precum și informațiile pe care le colectăm când tu utilizezi Meetic (precum activitatea și amplasarea ta, în cazul în care ne dai acordul tău să le colectăm) pentru a alimenta algoritmul nostru exclusiv și a-ți recomanda persoane care te-ar putea interesa. Utilizăm același procedeu pentru a te recomanda pe tine altor utilizatori. Factorii precum originea ta etnică, veniturile tale și religia ta nu sunt luați în considerare de algoritmul nostru.
Desigur, poți modifica parametrii funcționalității „Căutare” pentru a filtra profilurile care-ți sunt prezentate.

2. Pentru a-ți propune reclame și oferte care te-ar putea interesa.

Noi utilizăm aceste informații care te vizează pentru a-ți prezenta reclame utile și relevante, în cadrul serviciilor noastre și în afara lor, precum și pentru a măsura eficiența lor. Utilizăm, de asemenea, aceste informații pentru a-ți propune oferte personalizate.

3. Pentru a promova siguranța.

Utilizăm luarea de decizii automată și profilarea în cadrul dispozitivului nostru de moderare (pentru a elimina boții, de exemplu) pentru a garanta siguranța utilizatorilor, pentru a preveni mai ușor acțiunile ilegale sau interzise și pentru a acționa mai rapid și mai eficient când acestea survin.

Datorită acestor proceduri, autorii unor acțiuni ilegale sau interzise pe Meetic sau în altă parte riscă sancțiuni care pot merge până la suspendarea sau închiderea contului, în paralel cu alte forme de acțiune în justiție.

Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Pentru a obține un răspuns la întrebarea ta, te invităm să contactezi Serviciul Clienți.