Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

Cum pot fi în siguranță pe site?

Majoritatea covârșitoare a persoanelor singure de pe Meetic sunt persoane care doresc să se simtă bine în timp ce caută o persoană specială. Dar, ca în orice mediu online, e bine să fii în siguranță.

Secțiunea noastră Sfaturi privind siguranța are multe informații și sfaturi, dar iată câteva reguli de aur:

  • Nu dezvălui pe profilul tău informații care te-ar putea identifica ușor în viața reală și nu comunica astfel de informații prea repede în timp ce interacționezi cu alți membri.
  • Rămâi pe platformă în timp ce cunoști mai bine alte persoane singure. Utilizatorii rău intenționați încearcă adesea să mute conversația către mesaje SMS, aplicații, e-mail sau telefon.
  • Nu fi de acord să vă întâlniți în persoană până nu ești pregătit(ă) și ai grijă ca prima întâlnire să fie într-un loc public. În cazul în care cunoști o persoană care te interesează, fă lucrurile în ritmul tău.
  • Nu ceda niciodată presiunii de a face sau dezvălui ceva care îți creează disconfort.
  • Reține întotdeauna că o persoană pe care o cunoști online s-ar putea să nu fie cine spune că este.
  • Nu comunica niciodată informații de identificare personală sau numere de card pe platformă sau oriunde altundeva.

Echipa de moderare este pregătită să intervină după raportare, în cazul în care orice spune sau face o persoană singură îți creează disconfort, și are puterea de a elimina definitiv pe oricine de pe Meetic dacă este necesar. Echipa acționează cu maximă confidențialitate, așadar orice raportezi rămâne între tine și moderatori.

Poți contacta moderatorii făcând clic pe butonul cu trei puncte () și apoi Raportează această persoană de pe orice profil sau în fereastra mesajului.

➔ Dar reține – experiențele neplăcute sunt rare pe Meetic – Noi suntem aici să te sprijinim și sperăm să te simți minunat în timp ce cauți acea persoană specială!

Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Dacă doriți în continuare să contactați serviciul clienți, faceți clic mai jos.