Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

Cum pot șterge contul?

Noi suntem una dintre puținele afaceri care dorește să-și piardă clienții, deci suntem încântați dacă ai găsit o persoană specială 💕
În caz afirmativ, de ce nu ai lăsa o mărturie care să inspire persoanele singure? Fă clic aici.


Dar să revenim. În legătură cu profilul
🧐

  • Autentifică-te în cont de pe un computer
  • Pentru a șterge contul: Accesează Setările contului > Suspend contul > Pentru a-ți șterge contul, fă clic aici. Sau fă clic aici.
  • Profilul tău va dispărea în termen de 24 de ore.

Dacă vrei să-ți poți accesa informațiile sau să folosești contul din nou (de exemplu, noua ta relație e încă la început), poți opta să-ți suspenzi profilul în loc să-l ștergi făcând clic pe Suspend contul. Sau fă clic aici.

! Dacă ai optat pentru plata în rate, te rugăm să reții că s-ar putea să mai ai plăți de efectuat.

Mobil și aplicație:

  • Nu poți să-ți ștergi sau să-ți suspenzi profilul din aplicația noastră
  • Autentifică-te în contul tău de pe un computer
  • Accesează Setările contului > Fă clic pe Suspendă contul. Confirmă solicitarea > Pentru a-ți anula contul, fă clic aici.
  • Va dispărea în termen de 24 de ore
Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Pentru a obține un răspuns la întrebarea ta, te invităm să contactezi Serviciul Clienți.