Întâlnirile în România încep aici

Partenerul tău de călătorie este aici!

Trăim clipa împreună
Data nașterii
Ne pare rău, accesul este limitat la persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani
  Profilurile care corespund criteriilor tale
  Căutare performantă care permite persoanelor singure o filtrare conform criteriilor proprii
  Cunoaște persoane singure în apropiere de tine
  Securitatea și protecția datelor tale personale

  Ești un călător singur care caută un partener de explorări cu care să împartă plăcerea de a călători? Sau poate tânjești după o escapadă alături de o persoană iubită cu care ai afinități? Îndepărtează-te de la itinerarul tău obișnuit și încearcă o nouă destinație. Bucură-te de fiecare etapă a călătoriei alături de un partener de călătorie afectuos. Te afli în locul și la momentul potrivit pentru a cunoaște o persoană foarte specială, care caută la rândul ei un partener de călătorie. Cum ar fi să ai întâlniri în timp ce călătorești sau să cauți persoane singure cu care ai afinități pentru a-ți împărtăși pasiunea? De ce nu? Noua ta aventură începe aici. Pregătește-te de zbor, o croazieră sau cursă cu cea mai bună pereche a ta! Urmează-ne!

  Ești gata pentru o nouă aventură?

  După o despărțire, un divorț sau decesul partenerului de viață, se poate întâmpla să realizezi că ești o persoană singură. Aceste evenimente nu înseamnă sfârșitul vieții tale amoroase. Dimpotrivă, te afli într-un punct de răscruce, în care poți porni într-o nouă călătorie, cu iubire și aventură din plin. Poți alege persoana potrivită pentru tine. Poate cauți un nou iubit sau prieten care îți poate fi și partener de călătorie. Acum este momentul tău să te bucuri de vârsta de aur. Meetic este un loc prietenos de unde poți să începi. Chiar dacă nu cauți un călător perfect pentru tine, inițierea de legături cu persoane singure, mature, cu care ai afinități este, de asemenea, o opțiune. Cu siguranță te putem pune în legătură cu persoana potrivită pentru tine, care poate fi parte din viața și din planurile tale de călătorie! De altfel, întâlnirile online sunt o modalitate foarte eficientă de a interacționa cu persoane noi și de a găsi pe cineva care îți împărtășește pasiunea pentru călătorii. După ce te înregistrezi gratuit pe Meetic, poți parcurge profiluri verificate de persoane singure care au aceleași interese, concepții și așteptări ca și tine. Meetic îți oferă ocazia de a cunoaște mai multe persoane singure, mature, cu care ai afinități decât în viața de zi cu zi. Deschide-ți mintea și inima, s-ar putea ca doar un clic să te despartă de noul tău partener de călătorie și de noua ta dragoste… Acum este momentul să iubiți viața împreună!

  S-au întâlnit pe Meetic Europa. Fii următorul!
  • Julie et Ludovic
  • Fran et Ana
  • Laetitia et Jean-charles
  • Noemie et Sébastien
  • Cédric et Sophie
  • Delphine et Julien
  • Florian et Tiana
  • Veïs
  • Christophe et Elodie
  • Elodie
  • Sonia et Benoit
  • Damien et Corine
  • Delphine et Mehdi
  • Elo
  • Vesta et Arnaud
  • Thomas et Hélène
  • Jean-Philippe et Agnès
  • Delphine et Julien
  • Grégory et Catherine
  • Yves et Magali
  Înregistrează-te acum!

  Calea cea mai sigură către cel mai bun partener de călătorie

  Ești gata să găsești un nou partener de călătorie care să facă parte din planurile tale de călătorie sau poate din viața ta? Fie că îți dorești o nouă relație sau doar un partener cu care să pornești în aventuri, te afli în locul potrivit pentru a începe această experiență… Meetic este un site de întâlniri simplu, sigur și ușor de utilizat, care reunește persoane singure cu mentalități similare. Găsim profiluri compatibile pentru a-ți asigura întâlniri care îți vor crea amintiri de neuitat. Sunt suficiente câteva minute pentru a te abona: introdu numele, completează chestionarul în care indici interesele și așteptările tale, încarcă o fotografie frumoasă și scrie un scurt text care să-ți reflecte personalitatea. Asta e tot! Meetic te va pune în legătură cu amatori de călătorii care caută o persoană care să-i însoțească în călătoria lor. Pornește în această aventură fără griji și cu inima deschisă. Găsirea persoanelor potrivite și rezultatele magice sunt cu adevărat misiunea noastră. Meetic este un site sigur și protejat. Fiecare profil este verificat la înregistrare și informațiile tale personale rămân confidențiale. Folosind criteriile de căutare, cauți în siguranță persoanele cele mai potrivite pentru tine și, posibil, cel mai bun partener de călătorie. Poți totodată să parcurgi în mod neconvențional profilurile altor persoane singure. Ai observat pe cineva care îți place? Începe conversația, schimbă mesaje și fotografii și lasă-ți timp să vă descoperiți reciproc. Iar dacă simți că sunteți pe aceeași lungime de undă, de ce să nu iei în calcul să te întâlnești cu noul sau noua prietenă?

  Întâlniri, dragoste și călătorii

  Dacă te-ai săturat să călătorești pe cont propriu și cauți pe cineva care să te însoțească în călătorie, întâlnirile online sunt pariul potrivit. Întâlniri și călătorii? Ai găsit combinația câștigătoare! Poți avea ocazia să găsești dragostea și să îți trăiești pasiunea în același timp… Iar dacă te interesează doar să găsești un partener de călătorie fără implicații romantice, se poate și asta! Cel mai important este să vă exprimați clar intențiile și să stabiliți de comun acord ce doriți să împărtășiți. Înainte de a face planuri de călătorie, ar trebui mai întâi să vă întâlniți personal. Ce-ar fi să-l inviți pe noul partener la o întâlnire? Aceasta este ocazia ta să-l cunoști personal și să afli dacă există o atracție între voi. Este cea mai bună modalitate de a vă cunoaște înainte de a merge mai departe. Dacă această nouă întâlnire te impresionează total, pregătește-te să pornești într-o nouă aventură! Dacă nu, păstrează-ți inima deschisă. Cineva interesat să vadă lumea caută de asemenea cel mai bun partener de călătorie: adică tu!

  Site-ul de întâlniri pentru persoane singure cu valori comune! Găsește persoane singure cu interese similare Înregistrează-te gratuit