Sfaturi privind întâlnirile5 minute

Sfaturi pentru ca persoanele de peste 40 de ani să se îndrăgostească (din nou!)

Sfaturi pentru ca persoanele de peste 40 de ani să se îndrăgostească (din nou!)

Ți-e dor de bătăile de inimă incredibile sau de euforia inexplicabilă care te fac să simți că trăiești? Dragostea adevărată nu discriminează pe motive de vârstă! La peste 40 de ani, la fel ca la 20, te poți îndrăgosti fără rețineri. Indiferent ce vârstă ai, îndrăgostirea va fi întotdeauna un sentiment copleșitor, o stare ca de vis, care te învăluie atunci când te aștepți mai puțin! Este un mister și te poartă în locuri în care n-ai mai fost… Meetic este aici ca să-ți ofere câteva sugestii rapide pentru a-ți crește șansele de a întâlni persoana potrivită și a te îndrăgosti… din nou!

Ești gata?

După o despărțire, un divorț sau decesul partenerului de viață, ești singur sau singură la peste 40 de ani. Știi ceva? Aceasta este exact ocazia de care aveai nevoie pentru un nou început și ca să descoperi romantismul din nou. Probabil că te gândești deja să începi o nouă relație sau poate că ai pornit deja în aventura întâlnirilor online. Găsirea unei persoane speciale necesită formula potrivită, deci dacă nu s-a întâmplat încă, nu te descuraja. Ești pe calea cea bună! Înainte de a explora marea „hartă a dragostei”, Meetic dorește să se asigure că ești 100% gata pentru această nouă aventură. Este foarte important să îți asculți propria voce pentru a-ți înțelege așteptările. Întreabă-te: Am peste 40 de ani; ce fel de relație caut? O poveste de iubire adevărată sau o relație plină de sens? Cu ce vii în această relație și ce așteptări ai de la noul partener? Depinde numai și numai de tine să decizi gradul de romantism până la care ești gata să te implici.

Încearcă întâlnirile online!

Întâlnirile online trec printr-o revoluție. Oriunde mergi, potențiali iubiți intră în legătură unii cu alții! În era digitală, cea mai eficientă modalitate pentru persoanele singure de toate vârstele de a găsi un nou partener este online. Știai că unul din doi britanici cunoaște un cuplu care s-a cunoscut online[1]? Așa că poți să alungi gândurile stereotipice, care poate îți trec prin minte, despre site-urile de întâlniri. Oameni la fel ca tine sunt online chiar acum, căutând nerăbdători dragostea. Învinge-ți fricile și eliberează-ți inima. Meetic este un site de întâlniri simplu și securizat pentru persoane singure cu mentalități similare, cu vârsta de peste 40 de ani, care caută dragostea. Persoanele singure mature se pot înregistra pe Meetic gratuit și obțin acces imediat la mii de persoane singure cu interese similare. Suntem aici ca să te ajutăm să-ți găsești cea mai potrivită pereche, adică persoana cu care să-ți împarți viața și să te bucuri de ea. Tot ceea ce contează este dorința ta de a împărtăși momente pline de afecțiune. Ai încredere că mediul online este o oportunitate reală de a-ți găsi dragostea. Rezervă-ți câteva minute pentru a te înregistra pe Meetic. Este gratuit, deci îți urăm să te îndrăgostești!

Ieși la întâlnire în persoană!

A fi pregătit pe deplin pentru o poveste de dragoste ține de încrederea în tine și de atitudinea ta față de viață. Dragostea le zâmbește celor care au grijă de ei! Dacă rămâi acasă, în zona ta de confort, nu vei avea niciodată șansa de a-ți întâlni sufletul-pereche. Trebuie să ieși! Gândește-te la toate activitățile care îți plac sau pe care ai vrut să le încerci de atâția ani… Drumeții, cursuri de gătit, degustare de vinuri sau fitness… Ai o mulțime de opțiuni pentru a cunoaște oameni noi! Meetic organizează în întreaga țară o gamă largă de activități și evenimente tematice pentru persoane singure cu mentalități similare, cu vârsta de peste 40 de ani. Cine știe? Poate Cupidon va trage o săgeată la sala de sport, într-un bar sau la masa unui restaurant.

Bucură-te de dragoste la timpul prezent!

Pentru început, uită de reguli, de etichetă și de presupuneri… Dragostea după 40 de ani înseamnă să fii tu însuți. Ce înseamnă atunci când ai peste 40 de ani și te simți ca și cum ți-a trecut vremea? Fie că îți dorești pasiune, companie, sex sau chiar o relație romantică, trebuie să știi că toate acestea sunt reinventate în fiecare zi. Nu există o cale dreaptă către dragoste. Viața te-a învățat deja că este pur și simplu o chestiune de a trăi la timpul prezent și de a împărtăși clipe plăcute. Pe măsură ce înaintezi în această aventură, învață să lași romantismul să-și facă vraja, liniștește-te și fii tu însuți… Zâmbește! Entuziasmează-te de ceea ce îți place, o conversație, o excursie fabuloasă, chiar și un telefon caraghios! Visezi tot ce vrei în legătură cu noul tău viitor alături de acea persoană specială, dar poate nu mai ții neapărat să-ți faci planuri pe termen lung. Cel mai bine este să vă bucurați unul de prezența celuilalt și să scoateți tot ce e mai bun din fiecare trăind la momentul prezent. Încercați așadar să mențineți viu romantismul! Acum este cu adevărat momentul vostru să iubiți viața împreună!

[1] Sursa: Research Now 2018

Site-ul de întâlniri pentru persoane singure cu valori comune! Găsește persoane singure cu interese similare Înregistrează-te gratuit