Sfaturi privind întâlnirile4 minute

Când ar trebui să începi să ai întâlniri după o relație de lungă durată?

Când ar trebui să începi să ai întâlniri după o relație de lungă durată?

Atunci când o relație se încheie, mai ales mai târziu în viață, mulți dintre noi se întreabă cât timp ar trebui să așteptăm, dacă nu cumva deloc, până când să avem întâlniri. S-ar putea ca la 20 sau la 30 de ani, relațiile tale și ale prietenilor tăi să se fi succedat rapid, dar pe măsură ce anii trec, acest aspect se mai temperează în mod firesc. Cu toate acestea, circumstanțele sunt surprinzător de similare cu cele în care ieșeai la întâlniri la acea vreme!

Totul se rezumă la sincronizare. Știi că, pe termen lung, va fi mai bine pentru tine să găsești o nouă relație bazată pe afecțiune, dar trebuie oare să te avânți direct la întâlniri? Sau ar fi mai bine să iei o pauză? Există două școli de gândire:

Dacă te gândești să începi să ai întâlniri, ești deja gata pentru asta.

– Dacă te gândești la viitor și îți dai seama că, în cele din urmă, vei avea parte de mai multă fericire într-o relație, ai deja atitudinea pozitivă potrivită pentru a cunoaște o nouă persoană.

– Dacă îți dorești o nouă relație, depinde numai de tine. La fel ca în cazul întâlnirilor din prima tinerețe, găsirea unei relații trebuie să se desfășoare în condițiile stabilite de tine. Indiferent cum s-a încheiat ultima ta relație, această decizie îți aparține exclusiv ție.

– Este o realitate că, la fel ca întâlnirile din anii din prima tinerețe, motivația de a ieși la întâlniri fluctuează. Dacă simți dorința de a avea întâlniri, trebuie să profiți de ocazie și să te lași în voia valului. Te vor aștepta întâlniri cu alte persoane de peste 40 de ani care caută dragostea.

– Nu îți irosi timpul plângându-ți de milă sau frământându-te în legătură cu relațiile anterioare. Ideea nu este să te prefaci că aceste relații, adesea importante, nu au existat, ci că tu decizi pe ce anume te concentrezi. Evaluează-ți ultima relație, ce anume ți-a plăcut și ce nu la ea și aplică învățămintele trase în incursiunea ta în lumea întâlnirilor online.

Revino cu pași mici în lumea întâlnirilor

– O relație care se sfârșește este de obicei o provocare. Ceea ce probabil că ai construit anevoios și cu mult efort într-o perioadă lungă de timp nu va dispărea în clipa în care lucrurile ajung la capăt de drum. Pe măsură ce-ți continui incursiunea în lumea întâlnirilor, este important să analizezi relația ta anterioară pentru a te asigura că iei toate părțile bune din ea în relația următoare.

– Să nu cazi în capcana de a te avânta prea rapid într-o nouă relație înainte să-ți fi lăsat timpul necesar pentru a înțelege relația încheiată. Lasă-ți timp înainte să îți asumi un nou angajament. Întâlnirile online nu sunt o cursă. Ai suficient timp să descoperi lumea întâlnirilor pentru persoane de peste 40 de ani și apoi să decizi dacă începi o nouă relație.

– Întâlnirile includ multe etape, de la a face cu ochiul și a trimite mesaje până la prima întâlnire și următorii pași. Dacă nu știi sigur dacă ești gata să cunoști o mulțime de persoane singure noi cu vârsta de peste 40 de ani, petrece timp în primele etape pentru a trimite mesaje celor care te-ar putea interesa și a cunoaște persoanele care caută dragostea.

– Nu uita că întâlnirile sunt o opțiune, nu o obligație! Nu este nimic rău în a sonda un pic lumea întâlnirilor online și a vedea ce obții. Tu decizi întotdeauna să faci pași cât de mărunți dorești, până când te simți gata să găsești persoana specială care caută același lucru ca și tine.

Citește mai multe sfaturi de specialitate privind întâlnirile sau începe experiența întâlnirilor chiar astăzi!

Site-ul de întâlniri pentru persoane singure cu valori comune! Găsește persoane singure cu interese similare Înregistrează-te gratuit