Sfaturi privind întâlnirile5 minute

Întâlniri pentru persoane de peste 40 de ani: la ce să te aștepți

Întâlniri pentru persoane de peste 40 de ani: la ce să te aștepți

De ce ar fi dragostea și întâlnirile rezervate exclusiv celor tineri și frumoși? În Regatul Unit, 11,6 milioane de persoane singure au peste 40 de ani și multe dintre ele au pornit pe drumul întâlnirilor online 2.0 pentru a-și găsi sufletul-pereche sau pur și simplu un tovarăș de viață. A te îndrăgosti după un divorț, o despărțire sau după doliu poate fi o binecuvântare! De fapt, întâlnirile la vârsta de peste 40 de ani sunt mult mai interesante decât cele la douăzeci de ani… Meetic este aici pentru a-ți explica de ce și la ce să te aștepți…

Așteaptă-te la experiență… de ambele părți!

Începerea unei relații sau îndrăgostirea este chiar mai plăcută după vârsta de 40 de ani decât în tinerețe. De ce? Pentru că amândoi aveți experiență. Parcursul vostru prin viață v-a purtat pretutindeni și v-a învățat lecții valoroase. Știți multe despre dragoste, despre magia și iluziile sale, și, cel mai important, ați ajuns să vă cunoașteți propria persoană și să acceptați cine sunteți. Este categoric mult mai ușor pentru amândoi să știți ce vă place și la ce să vă așteptați de la o nouă relație romantică. De asemenea, când ai peste 40 de ani, nu mai crezi în filtre. Mottoul tău a devenit sinceritatea. Nu ești aici ca să impresionezi cu aparențe și cu bunele maniere! Cauți dragostea așa cum este. Viața ta este cu siguranță mult mai interesantă și mai bogată acum! În plus, poți aduce în relație toate poveștile și experiențele tale de viață… Nu uita că și partenerul tău de întâlnire este un expert în ale vieții!

Prezintă-te la întâlnire așa cum ești!

Ai ajuns la o vârstă la care știi deja regulile, dar, ca să o spunem deschis, crezi că toate sunt inutile. Concentrează-te pe esențial: pe tine și pe partenerul de întâlnire, așa cum sunteți amândoi! Crezi că nu ai nimic special? Mai gândește-te o dată. Ai propria ta personalitate și atuurile care îți conferă unicitate. Știm din experiență că trebuie să fii cinstit cu tine însuți pentru a găsi persoana potrivită pentru tine. Regula de aur pentru persoanele de peste 40 de ani care caută dragostea: prezintă-te la întâlnire așa cum ești! Este normal, firește, să vrei să arăți bine și stilat. Dar amândoi știți că nu are absolut niciun sens să mințiți sau să cosmetizați adevărul. De fapt, propriul adevăr este minunat și suficient.

Nu te grăbi!

Unele persoane pot simți nevoia să grăbească lucrurile și să se avânte nesăbuit într-o relație. Dar o întâlnire cu un final fericit nu este o chestiune de timp, ci implică clipe agreabile și comunicare. Este important să te simți în largul tău, în siguranță și fericit(ă) cu noul sau noua parteneră. Ai planuri pe termen lung? Ai făcut deja acest lucru! Poate că te-ai repezit într-o căsnicie sau a trebuit să te grăbești să ai copii? Care este urgența acum? Dacă va fi ca situația să avanseze, lucrul acesta se va întâmpla în mod firesc. Acordă-ți timp pentru a descoperi noua persoană iubită și a vă bucura de viață împreună, pentru că ceea ce contează este ceea ce vă leagă. Nu trebuie să fii de acord cu nimic dacă nu dorești. Nu vă planificați imediat viitorul împreună; lăsați-vă atât timp cât aveți nevoie pentru a vă bucura de prezent!

Așteaptă-te să te îndrăgostești (sau nu)!

Sigur că poate te simți gata să te îndrăgostești din nou. În majoritatea cazurilor, găsirea perechii potrivite ține de compatibilitate, dar uneori nu este suficient! Este în regulă, toate acestea fac parte din jocul întâlnirilor! La Meetic, facem tot posibilul pentru a te pune pe drumul potrivit pentru a-ți găsi noul suflet-pereche. Nu întotdeauna ne îndrăgostim la prima vedere. Uneori, dragostea se dezvoltă în timp. Dezvoltă-ți relația în propriul tău ritm, pentru a vedea dacă se înfiripă o poveste de dragoste, iar dacă nu se întâmplă asta, nu-i nimic. Poate că el sau ea nu este persoana potrivită pentru tine. Sau poate că te afli aici pentru altceva decât pentru a te îndrăgosti. Poate că pur și simplu cauți compania cuiva pentru a te simți bine… și atât!

Așteaptă-te la libertate și amuzament!

După 40 de ani, nu te aștepți să cunoști pe cineva special pentru exact aceleași motive ca atunci când ai douăzeci de ani. Căsătorie, copii, o carieră de succes… poate că ai bifat deja toate astea. Libertatea este unul dintre privilegiile de a avea peste 40 de ani. Nu vrei să te implici în planuri pe termen lung. Ceea ce îți dorești este mai simplu ca niciodată: să te bucuri de viață din plin alături de cineva special, care împărtășește aceleași așteptări. La peste 40 de ani, te aștepți să găsești compania unei persoane la fel de independente ca tine, alături de care să fii fără griji, să te simți bine și cu care să ai o relație apropiată în prezent! Acum este momentul vostru să iubiți viața împreună!

Site-ul de întâlniri pentru persoane singure cu valori comune! Găsește persoane singure cu interese similare Înregistrează-te gratuit