Împărtășiți un moment împreună cu o conversație video

Cum funcționează conversațiile video pe Meetic?

Această funcție vă permite să vă vedeți reciproc și să vă bucurați de momentele petrecute împreună fără a fi nevoie să vă întâlniți în persoană. Această funcție este disponibilă dacă ai început deja o conversație cu o altă persoană și ai schimbat cel puțin patru mesaje. De ce ar trebui să o încerci? Un apel video este o modalitate mai autentică și mai sinceră de a intra în legătură cu cineva. Îți dă posibilitatea să confirmi atracția dintre voi și intensificarea emoțiilor pe care le-ați împărtășit în timpul primelor schimburi de mesaje scrise.

Dacă tu faci apelul…

  1. În conversațiile tale, atinge pictograma cameră care se va afișa în colțul din dreapta sus al ecranului de pe smartphone sau computer.
  2. Descoperă sfaturile noastre despre cum să valorifici din plin conversațiile video, cu încredere și în deplină siguranță. Nu uita să-ți acorzi răgaz pentru a vă cunoaște mai bine înainte de a împărtăși informații personale, cum ar fi adresa sau numărul de telefon.

Dacă tu primești apelul

  1. Nu există nicio presiune și nu ai nicio obligație. Dacă nu este momentul potrivit să vorbești, refuză pur și simplu apelul video. Și nu îți face griji, nu vei jigni pe nimeni. Apelantul va vedea că nu s-a făcut legătura, nu că l-ai refuzat.
  2. Dacă accepți apelul video, fă-o cu încredere și cu liniște sufletească. Dacă te confrunți vreodată cu un comportament nepotrivit, semnalează-ne acest lucru în direct sau de îndată ce conversația se încheie, apăsând pe butonul „raportează”. Ai libertatea de a încheia conversația oricând dorești.

 

Pregătește-te pentru conversația video în direct

 

Alege momentul potrivit

Îi scrii de mai multe zile unei persoane de care îți place (și care te place!) și dorești să o cunoști și să discuți cu ea mai spontan? A sosit momentul să împărtășiți un moment împreună printr-o conversație video.

Sugerează-i această idee și decideți împreună care ar fi cel mai bun moment să discutați printr-un apel video. Gândește-te la acest apel ca la o programare specială, oarecum ca o întâlnire pentru prima dată în viața reală, întrucât veți putea în sfârșit să vorbiți și să vă și vedeți! Este important ca amândoi să vă pregătiți și să aveți dispoziția potrivită pentru a împărtăși acest moment.

Detaliile contează

Apelul video arată că amândoi doriți să faceți următorul pas în ceea ce privește momentele petrecute împreună. Este mai mult decât un simplu apel telefonic: prima voastră conversație video merită tratată ca o ocazie specială, astfel încât să puteți crea și să vă bucurați de o experiență plăcută, pe care vă veți dori să o repetați.

În primul rând, alege locul din locuință din care vei face apelul video. Sufrageria este de obicei cea mai bună alegere, pentru că poți sta comod pe canapea și cealaltă persoană poate întrezări locuința ta. Și bucătăria este un loc plăcut, fiind un spațiu în care puteți fi împreună și cu o atmosferă familială și destinsă.

Concentrează-ți atenția pe elementele care sunt în obiectivul camerei și, deci, pe care partenerul le va vedea de cealaltă parte a ecranului. Un pervaz, niște cărți, o oglindă sau niște plante verzi sunt elemente vizuale plăcute și care creează o atmosferă caldă. Evită să arăți fotografii sau alte lucruri foarte personale dacă nu dorești să dezvălui prea multe prea repede.

Ai grijă la iluminat! Valorifică de deplin lumina naturală dacă vă apelați în timpul zilei, mutându-te mai aproape de o fereastră, dar asigură-te că soarele bate din spatele ecranului și îți iluminează fața, altfel partenerul nu te va putea vedea. Profită, de asemenea, de lumina mai blândă și mai caldă de la sfârșitul după-amiezii, când soarele începe să apună. Dacă plouă sau dacă faci apelul seara, aprinde niște lumini indirecte pentru a crea o atmosferă mai difuză.

În sfârșit, nu ține ecranul computerului sau al smartphone-ului prea aproape de față. Așază-l pe o măsuță de cafea, de exemplu, pentru a avea mai multă libertate de mișcare și pentru a te putea exprima și a-ți arăta emoțiile. Vă veți simți tot mai mult ca și cum ați fi față în față, la fel ca într-un bar sau un restaurant, ceea ce vă va ajuta să fiți mai relaxați. Nu uita să verifici dacă smartphone-ul sau computerul este încărcat sau dacă ai încărcătorul în apropiere. Nimic nu este mai frustrant decât să rămâi fără baterie în momentul în care mai ai atâtea de discutat și de împărtășit.

Cum începi conversația?

Avantajul apelurilor video pe Meetic este că sunt disponibile numai pentru perechile de persoane singure care și-au trimis deja mai multe mesaje. Deci ar trebui să te afli într-o etapă în care poți relua natural cursul conversației sau îl poți pur și simplu întreba pe interlocutor ce fel de zi a avut. Nu trebuie să ai de spus nimic extraordinar; cel mai important este să dai dovadă de atenție și să îți arăți interesul. Așa cum știi din experiență, atunci când două persoane au o conexiune, conversația curge firesc, iar momentele de liniște sunt la fel de plăcute ca și schimburile de cuvinte.

Dă frâu liber imaginației și creativității

Fă din conversațiile video momentul ideal pentru a-ți arăta latura amuzantă și spontană. De exemplu, puteți ajunge să vă cunoașteți reciproc într-un mod jucăuș, întocmind propria listă de întrebări:

  • „Lucrul care pe care l-ai făcut și cu care te mândrești cel mai mult…”
  • „Persoana pe care o admiri pentru îndrăzneală și curaj…”
  • „Amintirea cea mai dragă din călătoria ta”
  • „Ce îți place cel mai mult la locul în care trăiești…”
  • „Lumea ar fi un loc mai bun dacă…”
  • „Care este cea mai trăsnită experiență pe care ai vrea să o ai?”

Avem o vastă experiență în a aduce oamenii împreună, deci ai încredere în noi când îți spunem că umorul și veselia joacă un rol important în seducție. Specialiștii în relații sunt de acord că râsul împreună este esențial pentru a cultiva o relație și a suda cuplurile. De tine depinde!

Poți, de asemenea, să faci un scenariu al conversației tale video, de exemplu, sunând la ora cinei. Fiecare dintre voi ați pregătit o masă frumoasă, ați aprins câteva lumânări și poate chiar ați gătit același fel de mâncare. Vă simțiți ca și cum ați avea o pretinsă cină la un restaurant. Puteți încerca și o versiune mai simplă, preparându-vă o băutură, ca și cum ați fi la un bar.

În sfârșit, de ce să nu faceți o plimbare împreună? Puneți-vă căștile și luați o gură de aer proaspăt împreună, în timp ce așteptați șansa de a face acest lucru unul lângă altul.

Așa cum poți observa, aceste momente împărtășite prin apeluri video oferă o varietate de ocazii personalizate de a petrece timp de calitate împreună cu persoane cu aceeași viziune asupra vieții ca și tine.

Pentru că acum, mai mult ca niciodată, este momentul nostru să iubim viața împreună.

Site-ul de întâlniri pentru persoane singure cu valori comune! Găsește persoane singure cu interese similare Înregistrează-te gratuit