Asistență online Toate răspunsurile la întrebările tale
FAQ
Categorii Întrebări frecvente
Categorii
Întrebări frecvente
Înapoi

Unde vor putea oamenii să-mi vadă profilul?

Profilul tău creat pe Meetic este vizibil utilizatorilor înregistrați pe Meetic și pe variantele sale locale care își desfășoară activitatea sub diferite branduri identificate aici sub titlul „Our European dating brands”.

Acest lucru îi permite unui utilizator care locuiește aproape de granița unei țări să se întâlnească cu un utilizator al variantei locale al serviciului din țara vecină. Aceste servicii sunt identice din punct de vedere funcțional și utilizează aceeași platformă centralizată găzduită în Franța. Unul dintre aceste servicii, Ourtime (și variantele sale locale DisonsDemain și Zweisam), sunt destinate cu precădere persoanelor cu vârsta peste 50 de ani.

Prin urmare, profilul tău poate fi afișat acestor persoane doar dacă și tu ai vârsta de cel puțin 50 de ani și ți-ai exprimat acordul pentru acest lucru în momentul înregistrării. Dacă așa stau lucrurile, dar nu mai dorești ca profilul tău să fie vizibil pentru acestea, debifează caseta corespunzătoare din secțiunea „Setările contului”: Ai peste 50 de ani? Crește-ți la maximum oportunitățile de întâlniri fiind vizibil membrilor serviciilor noastre destinate cu precădere celor cu vârsta peste 50 de ani. Te rugăm să reții că e posibil să ți se ofere profiluri de persoane cu vârsta de peste 50 de ani înregistrate în cadrul acestor servicii generale în cazul în care setările contului lor permit acest lucru.

Răspund aceste informații la întrebarea ta?
Da Nu
Mulțumim că ai vizitat Asistență online. Navigare plăcută pe site!

Dacă doriți în continuare să contactați serviciul clienți, faceți clic mai jos.